Gastenboek

Beste gast,
Wij horen erg graag wat u vond van de middeleeuwse avond op Huys Dever of het kerstconcert van Carole et brullare met de proeverij van Eetvermaeck.

Alvast hartelijk dank!

 

6 gedachten over “Gastenboek

 1. Het was erg leuk in de kerk van Ransdorp en ook heel interessant middeleeuws eten. Ik zou het iedereen aanraden en zelfs nog eens gaan met een andere keer met Kerst. Ons zoontje van net 1 jaar vond het ook leuk

 2. Heerlijke hapjes, allemaal dingen die je nog nooit geproefd hebt. En zelfs als je bepaalde ingrediënten niet lust, dan vind je dit alsnog lekker. Echt een aanrader!

 3. Ik vond het kerstconcert met middeleeuwse hapjes erg leuk! De muziek was bijzonder en mooi en de hapjes waren erg lekker! Ook de aankleding was erg leuk, in middeleeuwse stijl!

 4. Wat hebben we op 24 januari 2017 in de kerk van Ransdorp genoten van de hele ambiance: werkelijk heerlijk eten van Eetvermaeck, prachtige Middeleeuwse muziek uit heel Europa en bovendien een fijne, intieme sfeer. Het was de uitgelezen manier op de kerstvakantie met elkaar in te luiden!

 5. Het was weer een fantastische belevenis op 24 december in Ransdorp! De verrukkelijke, authentiek middeleeuwse ‘hapjes’ van Martijn waren zelfs voldoende als maaltijd en ook voor ons vegetariërs was er genoeg keuze. Alles wordt vers en puur bereid, een verademing t.o.v. al die restaurants die vooral voor gemak en snelheid gaan. Wél zou ik aanraden een volgende keer twee tafels met eten te plaatsen, de rij wachtenden was wel érg lang.
  Carole et Brullare was heel goed in vorm, zij blinken uit in spontaniteit en speelplezier. Geen semi-correctheid (niemand weet hoe het er in de middeleeuwen muzikaal aan toe ging) maar de combinatie van serene schoonheid en boertig plezier geeft in elk geval een heel middeleeuws gevoel. En wat een prachtig en leuk (kerst) repertoire werd er weer geboden!
  In september bezochten wij ook de middeleeuwse avond op slot Dever te Lisse. Hiervoor geldt eigenlijk het zelfde. Wij houden de activiteiten van Eetvermaeck in de gaten en komen de komende zomer zeker terug!

  • Dank! Ook namens Carole.et Brullare.
   Wat een fijne reacties allemaal en ook wij hebben ervan genoten.
   We streven altijd naar beter en leren graag van onze gasten.
   Een tweede tafel stond oorspronkelijk in de planning maar dat heb ik op het laatste moment veranderd….volgende keer houd ik mij aan mijn plan.
   Vriendelijke groet, Martijn Voskes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *